Home
Wij over onszelf
Veel mogelijkheden
Uw feest in het café
Slideshow
Gastenboek
Evenementen
Fotoalbum
Foto's trouwerij
Jackel Jack & Harré
Blues middag
Hollandse Avond
50 jaar Dorpsbelang
Horeca kaatsen 2009
Latin Night
valentijnsbal 2009
Opening zaal 2008
Openingstijden
Contact

 HORECA STRAATKAATSEN

"Leeuwarden"

 

 

Zaterdag 4 juli 2009 vond aan de voet van de Oldehove voor de 20-ste keer het Horeca Straatkaatsen plaats. Na 18 jaar gekaatst te hebben op het Zaailand is nu het Oldehoofsterkerkhof de vaste locatie van dit grootse kaatsevenement.

 

Maar liefst 103 parturen prijkten zaterdag 4 juli jl. op de lijst van het 20ste Horeca Straatkaatsen. Voor de deelnemers derhalve een zware opgave om uit deze lijst als winnaars uit de bus te komen. Mede gezien  het aantal sterke parturen dat ook dit jaar weer deelnam aan dit grootse kaatsevenement wat voor de 2e keer plaatsvond in het mooie decor aan de voet van de Oldehove.

Aan het eind van het loodzware toernooi was het het partuur van  The Dance Factory uit Berlikum wat met de welverdiende overwinning aan de haal ging. Robert Grovestein, Pieter Scharringa en Marten Hiemstra bleken na 7 omlopen de allersterksten van deze dag. Het was Pieter Scharringa die door zijn voortreffelijke uitslagwerk unaniem als koning van het toernooi 2009 werd gekroond.

De tweede prijs ging naar het team van Café De Harmonie uit Sexbierum wat vorig jaar het toernooi nog wist te winnen. 2 derde prijzen waren er voor de parturen van Bar De 2 Gemeenten 1 uit Irnsum en Café De Posthoorn uit Dronrijp.

In de verliezersronde ging de eerste prijs naar de formatie van Grand Café De La Gare uit Aalst die in deze finale wisten te winnen van het team van het Grauwe Paard uit Marssum.

 

 www.straatkaatsen.nl

 

 

 

  

mooiste dag van je leven, trouwlocatie, trouwzaal, trouwzaal friesland, mooiste dag, trouwen Sûdwest Friesland, trouwzaal Friesland, de modernste trouwzaal, feest in Friesland, trouwzaal in friesland, trouwzaal, feest, vergaderingen, spelcircuit, oudhollandse spelen, trouwen Sûdwest Fryslan, feest te vieren? bij pel,